Het weer in Firdgum, nu:


-2.7°C

Voelt als -2.7°C

 

Mist met rijp

Icoon actueel weer in Firdgum
Wind 1 bft | 1.9 knopen | 1 m/s | 3.6 km/h
Windrichting ZZW
Windpijl
Luchtdruk 999.6 hPa
Zicht 0 kilometer
Relatieve luchtvochtigheid 95 %
Dauwpunt -3 °C

 


Verwachting In het zuiden op diverse plekken sneeuw. Overdag af en toe zon

 


 

Verwachting voor de komende 24 uur voor Firdgum

 

Temperatuur in Firdgum (°C)


Windkracht in Firdgum (Beaufort)


Luchtdruk in Firdgum (hPa)


Neerslag in Firdgum (mm)


Lage wolken boven Firdgum (%)


Middelbare wolken boven Firdgum (%)


Hoge wolken boven Firdgum (%)


Zonkracht (globale straling) Firdgum (Watt/m2)


Zicht Firdgum (meter)


MEER LOCATIES KIEZEN

ACTUEEL RADARBEELD

5 DAAGSE VERWACHTING

 • Di Wo Do Vrij Za
  (%) 30 10 10 10 20
  (%) 70 70 90 80 60
  (mm) 1/3 1/3 3/11 2/10 0/7
  min (°C) 3/3 0/1 -1/1 0/4 -2/1
  max (°C) 5/5 4/6 2/9 2/8 1/5
  W NW ZO W NO
  (bft) 4 3 3 4 4

  KNMI-weersverwachting


  Opgesteld op maandag 25 januari 2021 om 00.37 uur


  In het zuiden is het bewolkt en valt er op diverse plekken sneeuw, in Zeeland deels natte sneeuw. Hierdoor kan in de zuidelijke provincies een sneeuwdek ontstaan van 2-4 cm en is er sprake van gladheid. In het noorden blijft het droog en zijn er opklaringen aanwezig, ook daar kan het glad zijn door bevriezing. Tevens kan er in het noordoosten lokaal een mistbank ontstaan. Het gaat op veel plaatsen 1 a 2 graden vriezen, langs de kust blijft de temperatuur net boven nul. De oost tot zuidoostelijke wind is zwak tot matig en draait in de loop van de nacht naar het noordoosten.


  Overdag verdwijnt de gladheid in de tweede helft van de ochtend. De zon schijnt af en toe, maar in het westen kan ook nog een enkele bui vanaf de Noordzee het land op trekken. In de avond neemt in het noorden van het land de bewolking toe en vallen er enkele buien, mogelijk met onweer. In het oosten kunnen de buien een winters karakter krijgen. De temperatuur loopt uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 6°C in het noordwesten. De wind draait gedurende de dag naar een west tot noordwestelijke richting en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In de avond neemt de wind in het noordwestelijk kustgebied toe naar krachtig tot hard 6-7 Bft en is er kans op windstoten tot 75 km/u.


  In de nacht naar dinsdag is het grotendeels bewolkt en valt er vooral in het noorden en midden buiige regen. Nog steeds kan dit in het oosten gepaard gaan met natte sneeuw. De minimumtemperatuur varieert van ca. 1°C in het oosten tot 5°C in het westen. De west tot noordwestelijke wind is matig tot vrij krachtig boven land en hard, mogelijk stormachtig langs de noord(west)kust. Langs de westkust kunnen eerst nog windstoten tot ca. 75 km/u voorkomen. In de loop van de nacht neemt de wind af. Korte termijn: Wisselvallig met van tijd tot tijd wat regen of een bui, met name in het oosten en zuiden soms kans op (natte) sneeuw. In de nacht en ochtend lichte vorst, vanaf woensdag/donderdag hogere temperaturen en tijdelijk erg wisselvallig. (Bron: KNMI)

Pluimen

 • Temperatuur

 • Neerslag

 • Wind

 • Windstoot

 • Cape (onweer)

 • Binnenwatertemperatuur