Het weer in Kapel-Avezaath, nu:


1.6°C

Voelt als -2.3°C

 

Geheel bewolkt

Icoon actueel weer in Kapel-Avezaath
Wind 3 bft | 7.8 knopen | 4 m/s | 14.4 km/h
Windrichting ZZW
Windpijl
Luchtdruk 1025.1 hPa
Zicht 0 kilometer
Relatieve luchtvochtigheid 74 %
Dauwpunt -3 °C

 


Verwachting Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw

 


 

Verwachting voor de komende 24 uur voor Kapel-Avezaath

 

Temperatuur in Kapel-Avezaath (°C)


Windkracht in Kapel-Avezaath (Beaufort)


Luchtdruk in Kapel-Avezaath (hPa)


Neerslag in Kapel-Avezaath (mm)


Lage wolken boven Kapel-Avezaath (%)


Middelbare wolken boven Kapel-Avezaath (%)


Hoge wolken boven Kapel-Avezaath (%)


Zonkracht (globale straling) Kapel-Avezaath (Watt/m2)


Zicht Kapel-Avezaath (meter)


MEER LOCATIES KIEZEN

ACTUEEL RADARBEELD

5 DAAGSE VERWACHTING

 • Zo Ma Di Wo Do
  (%) 20 10 10 20 20
  (%) 80 40 90 90 80
  (mm) 2/6 0/2 5/9 3/9 1/6
  min (°C) 0/0 2/2 2/3 6/7 4/5
  max (°C) 2/7 5/6 8/10 10/11 7/8
  NW ZW ZW ZW ZW
  (bft) 4 4 4 5 5

  KNMI-weersverwachting


  Opgesteld op zaterdag 16 januari 2021 om 10.01 uur


  Vanochtend is het bewolkt en droog. Aan het begin van de middag begint het in Zeeland te sneeuwen. De sneeuwval breidt zich geleidelijk oostwaarts over het land uit en aan het begin van de avond sneeuwt het ook in het oosten en noordoosten. Op veel plaatsen vormt zich een sneeuwdek van 1-3 cm, lokaal 3-5 cm. De sneeuw trekt in de avond oostwaarts en verlaat rond middernacht het oosten. Na de sneeuwval kan er echter wel motregen voorkomen, die lokaal misschien nog aanleiding kan geven tot ijzel. De maximumtemperatuur ligt rond +2°C, tijdens sneeuwval daalt de temperatuur richting het vriespunt. De wind is zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, mogelijk krachtig.


  Komende nacht is het overal bewolkt en valt er aanvankelijk af en toe lichte motregen, van het westen uit trekt er in de loop van de nacht een zone met regen van west naar ook over het land, vooral in het noordoosten en oosten zou dit aanleiding kunnen geven tot verraderlijke gladheid als gevolg van ijzel. In het uiterste noordoosten zou het aan het einde van de nacht opnieuw kunnen gaan sneeuwen. De temperatuur ligt aanvankelijk nog rond het vriespunt, maar in de loop van de nacht loopt de temperatuur in het westen op naar ca. +4°C. Boven de westelijke helft van het land draait de wind naar het noordwesten en wordt matig, aan zee vrij krachtig, boven de oostelijke helft blijft de zwakke tot matige wind uit een zuidelijke richting waaien.


  Zondagochtend is het bewolkt en valt er vooral in het oosten nog af en toe regen, met langs de oostgrens ook nog kans op ijzel of sneeuw. Zondagmiddag kan van het westen uit af en toe de zon doorbreken, maar blijft een regenbui mogelijk. De temperatuur loopt overal verder op, in een groot deel van het land naar ca. 7°C, in het uiterste noordoosten wordt het waarschijnlijk niet warmer dan ca. 2°C. De wind draait in de loop van de dag overal naar west tot noordwest en wordt matig, aan zee vrij krachtig. In het noordoosten draait de wind pas in de avond naar westelijke richtingen. Korte termijn: Wisselvallig met van tijd tot tijd regen en vooral op woensdag en donderdag veel wind. De temperaturen liggen veelal boven het langjarig gemiddelde met op woensdag zelfs maxima van boven de 10°C. (Bron: KNMI)

Pluimen

 • Temperatuur

 • Neerslag

 • Wind

 • a
 • Windstoot

 • Cape (onweer)

 • Binnenwatertemperatuur