Het weer in Langeveen, nu:


11.7°C

Voelt als 11.7°C

 

Geheel bewolkt

Icoon actueel weer in Langeveen
Wind 1 bft | 1.9 knopen | 1 m/s | 3.6 km/h
Windrichting Zuid
Windpijl
Luchtdruk 1011.2 hPa
Zicht 5 kilometer
Relatieve luchtvochtigheid 98 %
Dauwpunt 11 °C

 


Verwachting Plaatselijk (dichte) mist, elders ook perioden met zon

 


 

Verwachting voor de komende 24 uur voor Langeveen

 

Temperatuur in Langeveen (°C)


Windkracht in Langeveen (Beaufort)


Luchtdruk in Langeveen (hPa)


Neerslag in Langeveen (mm)


Lage wolken boven Langeveen (%)


Middelbare wolken boven Langeveen (%)


Hoge wolken boven Langeveen (%)


Zonkracht (globale straling) Langeveen (Watt/m2)


Zicht Langeveen (meter)


MEER LOCATIES KIEZEN

ACTUEEL RADARBEELD

5 DAAGSE VERWACHTING

 • Zat Zo Ma Di Wo
  (%) 40 20 20 30 20
  (%) 20 90 40 70 80
  (mm) 0/1 7/12 0/1 1/3 2/6
  min (°C) 9/9 12/13 7/9 7/8 9/11
  max (°C) 14/14 13/14 11/12 11/12 13/15
  ZW ZW ZW Z ZW
  (bft) 5 4 4 4 4

  KNMI-weersverwachting


  Opgesteld op vrijdag 23 oktober 2020 om 10.20 uur


  In het zuiden, noorden en oosten van het land komt momenteel nevel en/of mist voor. In Zeeland en in het westen van Noord-Brabant is de mist plaatselijk verkeersbelemmerend, evenals in het noordelijk deel van Noord-Holland, het IJsselmeergebied en het zuidwestelijke deel van Friesland. Het zicht is daar plaatselijk minder dan 200 meter. De komende uren wordt de mist geleidelijk dunner en zal vanmiddag uiteindelijk oplossen. In het midden en westen van het land schijnt de zon en is het droog. In het zuidoosten is het bewolkt en in Limburg komen er enkele buien voor. In de namiddag en avond neemt van het westen uit de kans op een bui toe. In het zuidoosten klaart het dan juist op en wordt het ook daar droog. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind is zwak uit zuid tot zuidoost, in de middag wordt de wind zuidwestelijk en neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig.


  In de nacht naar zaterdag zijn er wolkenvelden en met name in het oosten en zuidoosten brede opklaringen. In het noordwesten kan een bui vanaf zee binnendrijven. Het koelt af naar ongeveer 9°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, aan de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig.


  Zaterdagochtend maakt het noordwesten eerst nog kans op een bui. Verder is het droog en zijn er wolkenvelden. In de middag raakt het van het zuidwesten uit zwaar bewolkt, maar het blijft droog. Het wordt 14°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind. In de avond neemt de wind verder toe naar matig tot vrij krachtig landinwaarts en krachtig tot hard aan zee en op het IJsselmeer. Korte termijn: Wisselvallig met regelmatig regen of buien en soms vrij veel wind. Maandag en dinsdag is het tijdelijk rustiger en droger met wat meer ruimte voor de zon. De temperaturen liggen overdag rond normaal, in de nachten is het zacht. (Bron: KNMI)

Pluimen

 • Temperatuur

 • Neerslag

 • Wind

 • a
 • Windstoot

 • Cape (onweer)

 • Binnenwatertemperatuur