Het weer in Leermens, nu:


-0.3°C

Voelt als -2.8°C

 

Onbewolkt

Icoon actueel weer in Leermens
Wind 2 bft | 3.9 knopen | 2 m/s | 7.2 km/h
Windrichting ZW
Windpijl
Luchtdruk 1003.3 hPa
Zicht 2 kilometer
Relatieve luchtvochtigheid 99 %
Dauwpunt -0 °C

 


Verwachting In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist

 


 

Verwachting voor de komende 24 uur voor Leermens

 

Temperatuur in Leermens (°C)


Windkracht in Leermens (Beaufort)


Luchtdruk in Leermens (hPa)


Neerslag in Leermens (mm)


Lage wolken boven Leermens (%)


Middelbare wolken boven Leermens (%)


Hoge wolken boven Leermens (%)


Zonkracht (globale straling) Leermens (Watt/m2)


Zicht Leermens (meter)


MEER LOCATIES KIEZEN

ACTUEEL RADARBEELD

5 DAAGSE VERWACHTING

 • Di Wo Do Vrij Za
  (%) 40 10 10 10 20
  (%) 70 70 90 80 60
  (mm) 1/3 1/3 3/11 2/10 0/7
  min (°C) 1/1 0/1 -1/1 0/4 -2/1
  max (°C) 5/5 4/6 2/9 2/8 1/5
  W NW ZO W NO
  (bft) 4 3 3 4 4

  KNMI-weersverwachting


  Opgesteld op maandag 25 januari 2021 om 07.20 uur


  In het zuiden is het bewolkt en valt er lokaal lichte motregen of sneeuw. Deze bewolking trekt langzaam zuidwaarts weg. Elders zijn er opklaringen waarin op enkele plekken mist ontstaan is. Lokaal is het glad. De gladheid verdwijnt in de tweede helft van de ochtend. In het westen en noorden kan ook nog een enkele bui vanaf de Noordzee het land op trekken. Vanavond neemt de bewolking van het noordwesten uit toe en komen er enkele buien voor, mogelijk met onweer. In het oosten kunnen de buien een winters karakter krijgen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 6°C in het noordwesten. De wind is zwak tot matig en komt in de zuidelijke helft uit noord, in het noorden uit west. De wind draait gedurende de dag naar een west tot noordwestelijke richting en wordt matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In de avond neemt de wind in het noordwestelijk kustgebied toe naar krachtig tot hard 6-7 Bft en is er kans op windstoten tot 75 km/u.


  In de nacht naar dinsdag is het grotendeels bewolkt en valt er vooral in het noorden en midden buiige regen. In het oosten kan de neerslag gepaard gaan met (natte) sneeuw en is er kans op gladheid. De minimumtemperatuur varieert van rond het vriespunt in het oosten tot 5°C in het westen. De west tot noordwestelijke wind is matig tot vrij krachtig boven land en hard, mogelijk stormachtig langs de noord(west)kust. Langs de westkust kunnen eerst nog windstoten tot ca. 75 km/u voorkomen. In de loop van de nacht neemt de wind af.


  Dinsdag overdag zijn er zonnige perioden, maar komen er ook nog enkele buien voor. In de loop van de avond breidt een regenzone zich oostwaarts uit over het land. In het oosten is dan wederom (natte) sneeuw mogelijk en kan het lokaal glad zijn. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind draait in de loop van de dag naar het zuidwesten en is overwegend matig. In de avond wordt de wind langs de kust (vrij) krachtig. Korte termijn: Van tijd tot tijd regen of een bui, met name in het oosten en zuiden soms kans op (natte) sneeuw. In de nacht en ochtend lichte vorst. Na donderdag tot en met het weekend iets hogere temperaturen en tijdelijk erg wisselvallig. (Bron: KNMI)

Pluimen

 • Temperatuur

 • Neerslag

 • Wind

 • Windstoot

 • Cape (onweer)

 • Binnenwatertemperatuur