Het weer in Loerbeek, nu:


0.2°C

Voelt als 0.2°C

 

Geheel bewolkt

Icoon actueel weer in Loerbeek
Wind 1 bft | 1.9 knopen | 1 m/s | 3.6 km/h
Windrichting ZZO
Windpijl
Luchtdruk 1028.7 hPa
Zicht 14 kilometer
Relatieve luchtvochtigheid 87 %
Dauwpunt -2 °C

 


Verwachting Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw

 


 

Verwachting voor de komende 24 uur voor Loerbeek

 

Temperatuur in Loerbeek (°C)


Windkracht in Loerbeek (Beaufort)


Luchtdruk in Loerbeek (hPa)


Neerslag in Loerbeek (mm)


Lage wolken boven Loerbeek (%)


Middelbare wolken boven Loerbeek (%)


Hoge wolken boven Loerbeek (%)


Zonkracht (globale straling) Loerbeek (Watt/m2)


Zicht Loerbeek (meter)


MEER LOCATIES KIEZEN

ACTUEEL RADARBEELD

5 DAAGSE VERWACHTING

 • Zo Ma Di Wo Do
  (%) 20 10 10 10 20
  (%) 90 80 50 80 90
  (mm) 1/5 1/2 0/1 3/9 6/13
  min (°C) -2/-2 -1/-1 2/2 1/3 4/7
  max (°C) 2/2 5/6 5/6 6/9 9/10
  Z W ZW ZW ZW
  (bft) 4 3 4 4 5

  KNMI-weersverwachting


  Opgesteld op zaterdag 16 januari 2021 om 01.33 uur


  Vannacht is het overwegend bewolkt en in het noordwesten kan er een licht buitje voorkomen, mogelijk met natte sneeuw. De temperaturen liggen op de meeste plaatsen 1 a 2 graden boven het vriespunt, alleen in het oosten ligt de temperatuur lokaal iets onder nul. De wind is zuid tot zuidwest en neemt geleidelijk toe naar zwak tot matig.


  In de ochtend is het overwegend bewolkt. Rond het middaguur begint het in Zeeland te sneeuwen. De sneeuwval breidt zich oostwaarts over het land uit en aan het begin van de avond begint het ook in het oosten en noordoosten te sneeuwen. Op veel plaatsen vormt zich een sneeuwdek van 1-3 cm, lokaal 3-5 cm. De zone met sneeuw trekt in de avond oostwaarts en verlaat rond middernacht het oosten. Na de sneeuwval kan er echter wel motregen voorkomen, die lokaal misschien nog aanleiding kan geven tot ijzel. De maximumtemperatuur ligt rond +2°C, tijdens sneeuwval daalt de temperatuur richting het vriespunt. De wind is zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, mogelijk krachtig.


  In de nacht naar zondag is het overal bewolkt en valt aanvankelijk af en toe motregen, van het westen uit trekt er in de loop van de nacht een zone met regen van west naar ook over het land, vooral in de oostelijke helft van het land zou dit aanleiding kunnen geven tot verraderlijke gladheid als gevolg van ijzel. De temperatuur ligt aanvankelijk nog rond het vriespunt maar in de loop van de nacht loopt de temperatuur in het westen op naar ca. +4°C. Boven de westelijke helft van het land draait de wind naar het noordwesten en wordt matig, aan zee vrij krachtig, boven de oostelijke helft blijft de zwakke tot matige wind uit een zuidelijke richting waaien.Korte termijn: In de nacht naar zondag in het oosten eerst nog sneeuw. Overdag af en toe regen en oplopende temperaturen. Volgende week is het wisselvallig met van tijd tot tijd regen en vooral op woensdag veel wind en tijdelijk zacht. (Bron: KNMI)

Pluimen

 • Temperatuur

 • Neerslag

 • Wind

 • a
 • Windstoot

 • Cape (onweer)

 • Binnenwatertemperatuur