Het weer in Mastenbroek, nu:


14.3°C

Voelt als 11.2°C

 

Geheel bewolkt

Icoon actueel weer in Mastenbroek
Wind 3 bft | 9.7 knopen | 5 m/s | 18 km/h
Windrichting ZZO
Windpijl
Luchtdruk 1015.3 hPa
Zicht 50 kilometer
Relatieve luchtvochtigheid 82 %
Dauwpunt 11 °C

 


Verwachting Bewolkt, en van het zuiden uit af en toe zon. Vanavond regen

 


 

Verwachting voor de komende 24 uur voor Mastenbroek

 

Temperatuur in Mastenbroek (°C)


Windkracht in Mastenbroek (Beaufort)


Luchtdruk in Mastenbroek (hPa)


Neerslag in Mastenbroek (mm)


Lage wolken boven Mastenbroek (%)


Middelbare wolken boven Mastenbroek (%)


Hoge wolken boven Mastenbroek (%)


Zonkracht (globale straling) Mastenbroek (Watt/m2)


Zicht Mastenbroek (meter)


MEER LOCATIES KIEZEN

ACTUEEL RADARBEELD

5 DAAGSE VERWACHTING

 • Zo Ma Di Wo Do
  (%) 10 10 40 30 40
  (%) 90 90 50 40 20
  (mm) 4/8 3/10 0/2 0/2 0/0
  min (°C) 11/11 14/16 7/9 5/6 1/3
  max (°C) 16/16 17/18 10/12 10/11 9/11
  ZW ZW ZW W ZW
  (bft) 5 5 4 4 3

  KNMI-weersverwachting


  Opgesteld op zaterdag 31 oktober 2020 om 12.16 uur


  Het is meest bewolkt en van het zuiden uit klaart het geleidelijk op en komt er ruimte voor de zon. Aan het begin van de avond bereikt een gebied met bewolking en regen het westen. De regen en bewolking breiden zich gedurende de avond uit over de rest van het land. Aan het einde van de avond wordt het in het zuidwesten weer droger. De maximumtemperatuur varieert van 14°C in het noorden tot lokaal 17°C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig. De wind neemt boven land geleidelijk toe naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. In de avond draait de wind naar zuidwest. Langs de noordwestkust kan de wind dan enige tijd hard worden, 7 Bft, en zijn daar windstoten rond 70 km/uur mogelijk.


  In de nacht naar zondag zijn er wolkenvelden en in het zuidoosten valt er nog steeds van tijd tot tijd regen. Later in de nacht kunnen er ook weer enkele buien vanaf zee over het westen en noordwesten trekken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noorden tot 13°C in het zuidoosten. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5 à 6 Bft.


  Morgenochtend valt er af en toe regen. In de middag is het aanvankelijk op de meeste plaatsen droog, maar later in de middag en in de avond gaat het op steeds meer plaatsen weer regenen. De middagtemperatuur ligt tussen 15°C in het noorden tot 17°C in het zuiden. De wind draait van zuid naar zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig boven land en naar krachtig tot hard aan zee en op het IJsselmeer. In de middag zijn er langs de noordwestkust windstoten mogelijk van 70-90 km/uur. In de loop van de avond neemt de wind iets af. Korte termijn: Maandag zeer zacht, veel wind en in de middag perioden met regen. Vanaf dinsdag beduidend frisser met op dinsdag en woensdag nog een enkele bui. Later in de week droog en meer ruimte voor zon, wel koudere nachten en in de nacht en ochtend bovendien kans op (dichte) mist. (Bron: KNMI)

Pluimen

 • Temperatuur

 • Neerslag

 • Wind

 • a
 • Windstoot

 • Cape (onweer)

 • Binnenwatertemperatuur