Het weer in Muiden, nu:


8.6°C

Voelt als 4.3°C

 

Geheel bewolkt

Icoon actueel weer in Muiden
Wind 5 bft | 19.4 knopen | 10 m/s | 36 km/h
Windrichting ZZW
Windpijl
Luchtdruk 995.4 hPa
Zicht 45 kilometer
Relatieve luchtvochtigheid 76 %
Dauwpunt 4 °C

 


Verwachting Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten

 


 

Verwachting voor de komende 24 uur voor Muiden

 

Temperatuur in Muiden (°C)


Windkracht in Muiden (Beaufort)


Luchtdruk in Muiden (hPa)


Neerslag in Muiden (mm)


Lage wolken boven Muiden (%)


Middelbare wolken boven Muiden (%)


Hoge wolken boven Muiden (%)


Zonkracht (globale straling) Muiden (Watt/m2)


Zicht Muiden (meter)


MEER LOCATIES KIEZEN

ACTUEEL RADARBEELD

5 DAAGSE VERWACHTING

 • Do Vrij Zat Zo Ma
  (%) 40 30 10 20 20
  (%) 90 50 80 70 50
  (mm) 4/7 0/2 1/7 1/5 0/3
  min (°C) 6/6 3/4 0/2 0/2 -2/1
  max (°C) 9/9 6/7 4/5 3/4 3/5
  ZW ZW Z W W
  (bft) 5 4 3 4 4

  KNMI-weersverwachting


  Opgesteld op woensdag 20 januari 2021 om 10.36 uur


  Het is bewolkt en vooral in het noorden en westen valt af en toe regen. Vooral in het zuiden komt in de middag ook de zon af en toe tevoorschijn. De maxima liggen rond 9°C. Er staat een zuid- tot zuidwestelijke wind, matig tot vrij krachtig boven land, krachtig aan zee en op het IJsselmeer, hard, 7 Bft, in het Waddengebied. Vanavond wordt de wind zuidelijk en trekt deze aan tot vrij krachtig, in de kustgebieden hard, 7 Bft, in het zuidwestelijk kustgebied hard tot stormachtig, 7-8 Bft, daar komen ook zware windstoten voor van 75-90 km/uur.


  Komende nacht is het zwaar bewolkt en trekt een gebied met regen van west naar oost. Tegen de ochtend klaart het in het zuidwesten en westen op. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind draait van zuid naar zuidwest en blijft stevig doorstaan, krachtig boven land, in de kustprovincies hard en aan de kust stormachtig, mogelijk even storm, 8-9 Bft. In de kustgebieden komen daarbij zeer zware windstoten tot ongeveer 90 km/uur voor, landinwaarts zware windstoten tot ongeveer 75 km/uur, in het zuidoosten tot 85 km/uur.


  Morgen overdag klaart het van het westen uit verder op. In de ochtend zijn er flinke zonnige perioden maar in de middag komen er in het noorden en westen enkele buien met aan de kust een kleine kans op onweer. In de avond is het bewolkt en gaat het van het zuidwesten uit regenen. De middagtemperatuur komt uit op 8-9°C. De aanvankelijk forse zuidwestenwind neemt gedurende de dag geleidelijk in kracht af naar matig, aan zee naar (vrij) krachtig, het laatst in het noordelijk kustgebied. In de avond wordt de wind in het zuiden en oosten zwak en komt dan uit uiteenlopende richtingen, maar later in de avond kan in Limburg weer een vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind opsteken. Korte termijn: Vrijdag vrijwel overal droog en perioden met zon. Daarna wisselvallig met van tijd tot tijd regen of buien, ongeveer 30% kans op winterse neerslag. Temperaturen rond normaal. (Bron: KNMI)

Pluimen

 • Temperatuur

 • Neerslag

 • Wind

 • a
 • Windstoot

 • Cape (onweer)

 • Binnenwatertemperatuur

 

 

Actuele wind